U bevindt zich hier

  • home
  • International Business & Sales
 
International business & sales management

International business & sales management

Een succesvolle internationale carrière start bij het afronden van de mbo opleiding International Business & Sales Management aan Tio. Hier word je klaargestoomd voor de dynamische wereld van de handel. Of je nu een eigen onderneming start, of gaat werken in de export of groothandel, de fijne kneepjes van het vak heb je in ieder geval onder de knie.

Succesvolle internationale carrière

De mbo-opleiding International Business & Sales Management geeft je alle kennis die nodig is om een succesvolle internationale carrière te kunnen starten. Je leert hoe je de klant het beste kunt adviseren, je onderzoekt diverse exportmogelijkheden en je leert hoe je succesvol zaken kunt doen in het buitenland. Wakker je ondernemersgeest aan, waardoor handelen niet alleen in woorden, maar ook daadwerkelijk in daden plaatsvindt.

Maak kennis met deze business opleiding


Ontdek je kansen in de handel

De handel is een dynamische wereld waar wereldwijd miljarden mensen van afhankelijk zijn. De beste manier om zaken te doen leer je door het in de praktijk toe te passen. Tijdens de mbo business opleiding oefen je met uit het werkveld gegrepen business cases, je brengt een bezoek aan multinationals en start je eigen onderneming. Daarnaast ontwikkel je je verkoopvaardigheden tijdens een driedaagse masterclass sales. De echte praktijk pas je toe tijdens je stage bij een (internationaal) bedrijf.

Bekijk het studieprogramma


Snel studeren

Na het afronden van je vmbo, is er de mogelijkheid om binnen drie, wellicht twee jaar je mbo4-diploma te behalen. Heb je een havo- of mbo-diploma en ben je zeer gemotiveerd? Dan heeft Tio een intensief fasttrackprogramma opgesteld, een snelle formule om binnen één jaar je mbo4-diploma te behalen. Na het succesvol afronden van de mbo4-opleiding International Business & Sales Management, kun je direct starten met de hbo-opleiding International Business Management aan Hogeschool Tio. Deze hbo-opleiding kun je dan binnen drie jaar ronden. Ben je zeer gemotiveerd en zet je je schouders eronder, dan kun je na het afronden van je vmbo-diploma binnen slechts vijf jaar zowel je mbo4- als je hbo-diploma behalen.

Mbo business in 1, 2 of 3 jaar


Beste mbo business opleiding

De opleiding International Business is te volgen op alle vestigingen van Tio. De opleiding eindigt op de eerste plek van alle mbo-opleidingen Handel & Ondernemen in Nederland is daarmee de beste mbo business opleiding. In de Keuzegids MBO 2015 staat dan ook vermeld: “Eén school steekt met kop en schouders boven de rest uit, en dat is het particuliere instituut Tio. Op bijna alle punten zijn de leerlingen laaiend enthousiast, maar ze zijn vooral blij met de begeleiding die ze krijgen en de organisatie van de school.”

Beste mbo business opleiding


Hogeschool Tio is gevestigd in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Utrecht en Rotterdam.